Jysk CTS er din servicepartner og udvikler

Jysk CTS leverer, installerer og servicerer intelligent bygningsautomatik til styring af varme, ventilation, lys, alarmer, CO2-niveauer, luftfugtighed, energiregistrering, svømmebade og meget mere.

Firmaet er grundlagt af Jesper Klausen og Ken Hansen, begge med erfaring fra branchen siden 1997. I 2011 fusionerede virksomheden med Jysk Klima Service i Esbjerg, som er grundlagt af Erling Hansen. Fusionen har gjort det muligt at tilbyde kunderne en endnu mere fleksibel service.

Vi er et godkendt CentraLine og Trend systemhus og laver alt fra nye projekteringer og installationer til servicering af eksisterende anlæg – uanset fabrikat.

Jysk CTS lægger vægt på høj kvalitet af det arbejde, som udføres, samt et rigtig godt forhold kunde og tekniker imellem.

Som kunde får du altid direkte kontakt til den medarbejder, som arbejder med din sag, og får herved en service, hvor problemerne ofte kan klares via telefon.

Jysk CTS er en virksomhed med begrænsede omkostninger, hvilket kommer til udtryk ved meget konkurrencedygtige priser samt en fleksibilitet, man ikke finder hos ret mange virksomheder.

Vi er en smidig organisation, som hurtigt kan omstille sig og sikre jer den rigtige løsning leveret til den aftalte tid. Mange bygninger bliver i dag målt og vurderet på, hvad de forbruger af energi, dels fordi energi er blevet meget dyrt, og dels fordi der er et øget fokus på at begrænse udledningen af CO2. Med et IBI/CTS anlæg kan der spares mange penge, når den intelligente automatik styrer forskellige anlæg.

Derudover bliver betjeningen af anlæg til styring af varme, ventilation, lys og meget mere nemmere med et IBI/CTS anlæg, som næsten passer sig selv i dagligdagen, hvilket igen betyder en besparelse i medarbejderressourcerne.

Endvidere giver velregulerede bygninger en bedre komfort i form af et godt indeklima, som i dag er et krav på de fleste arbejdspladser.

Med venlig hilsen
Erling Hansen, Ken Hansen & Jesper Klausen

“Firmaet er grundlagt af Jesper Klausen og Ken Hansen, begge med erfaring inden for branchen siden 1997”