Jysk CTS A/S er nu ISO 9001:2015 certificeret

Fokus på kvalitet og pålidelighed

Hos Jysk CTS A/S har kvalitet og pålidelighed været vores fokusområder lige siden virksomhedens start, og vi har i mange år arbejdet i overensstemmelse med principperne fra ISO 9001, men nu har vi har taget skridtet videre. Vi kan derfor med stor glæde fortælle, at vi efter en intens periode nu er ISO 9001:2015 certificeret uden anmærkninger af Bureau Veritas Certification Denmark A/S. Certificeringen er en naturlig forlængelse af vores nuværende arbejde, og er derfor en formalisering af, at vores arbejdsprocesser og kvalitetskontrol lever op de nationale og internationale standarder og krav.

 

Certificeringen er med til at skabe værdifulde forbedringer

Jysk CTS A/S leverer tårnhøj kvalitet hver gang, og sætter en stor ære i at holde hvad vi lover, derfor overholder vi altid alle indgået aftaler og tidsplaner. Det betyder, at vores kunder og samarbejdspartnere er yderst tilfredse, fordi de får markedets bedste løsning bakket op af markedet bedste service indenfor den aftale tid. Det vil vi gerne blive ved med at kunne, og her er certificeringen med til at sikre, at vi løbende bliver ved med at udvikle os, sådan der sker værdifulde forbedringer der gavner både vores kunder og Jysk CTS A/S.

 

Hertil udtaler administrerende direktør Ken Hansen:

 

”Vores ISO 9001 certifikat hænger nu og pryder væggen hos Jysk CTS A/S. Det er med til at minde os om, at vi hele tiden er under udvikling, og at vi altid bestræber os på at forbedre vores forretning på alle fronter, sådan vi leverer den højeste kvalitet til vores kunder både nu og i fremtiden”

 

Større krav

Certificeringen kommer i kølevandet på et ønske om at opretholde vores høje kvalitet, samtidig med, at branchen er i konstant udvikling, og kundernes krav skærpes. Det stiller større krav til os som leverandør, og vi ønsker på bedste vis at imødekomme dette, og én af måderne er ved at blive ISO 9001:2015 certificeret.

 

Certifikatet gælder inden for salg og service af automatik til varme- og ventilationsanlæg. Se vores certifikat her!