Fungerer jeres tekniske anlæg optimalt ?

Er jeres virksomheds tekniske anlæg ikke indstillet korrekt, kan det medføre et for stort energiforbrug, samt forhøjede omkostninger. Det kan bl.a. også være årsag til dårligt indeklima, og dermed øget sygdomsfravær blandt medarbejdere. Det er dyrt for både arbejdspladsen og samfundet.

Energiregistrering giver dig muligheden for et overblik over alle jeres målere, og alt jeres  energiforbrug ét sted. Vores system er baseret på opsamling af data fra opvarmning, vand, ventilation og klimaanlæg, der forbindes til alle jeres målere og visualiseres i et energiprogram. Programmets grafiske billeder og rapporter kan aflæses på både smartphones, tablets og computere.

Systemet kan hurtigt og effektivt vise jer, hvis der ikke køres med optimal drift i en bygning. Der kan sendes alarm ved for store udsving eller evt. fejl på et anlæg. Det sikrer jer mulighed for hurtig fejlretning.

Et velfungerende energiovervågningssystem kan i mange tilfælde tjene sig selv hjem på nogle få år, alene ved den besparelse, der opnås ved styring af energien. Som sidegevinst udledes mindre CO2, og der kan opnås et bedre indeklima samt større komfort for brugerne af bygningen.

Energibesparelser er godt for os alle !

Kontakt Jysk CTS A/S på tlf.: 75 54 12 00 og hør nærmere om en løsning til din virksomhed.