Temadag: Sammenhold, nærvær og madlavning

 

Vi har fået vokseværk

Jysk CTS A/S er  involveret i rigtig mange spændende projekter over hele landet, og det betyder, at vi det seneste år har ansat 15 nye passionerede og kompetente medarbejdere. Vi tæller derfor nu over 50 medarbejdere fordelt på vores fire afdelinger i Kolding, Esbjerg, Aarhus og Karlslunde.

 

En dag med tid til nærvær

Vi har altid prioriteret sammenholdet i virksomheden rigtig højt, og med så mange nye ansigter, synes vi en temadag i fællesskabets ånd vil være gavnligt. Intentionen har været at samle alle medarbejdere til en dag med fokus på at knytte os endnu tættere sammen på tværs af afdelingerne. Datoen blev fastsat, og fredag d. 5 oktober mødtes vi alle i Spejdercenteret ved Tommerup til en dag fyldt med nærvær og nye fælles oplevelser.

Dagen blev styret af konsulenten Johnny Lassen, som sørgede for både sjove og udfordrende holdøvelser, hvor alle lærte hinanden bedre at kende, og hvor sammenholdet afdelingerne imellem blev styrket. Der var også fokus på sammenarbejdet, og hvordan man spiller hinanden gode, for at fremhæve hinandens bedste sider. I løbet af dagen var der også faglige indslag omkring kommende kurser for både vores kunder og vores medarbejdere, og nyheder inden for programmerne Arena N4 og Coach. Hele dagen var præget af højt humør med mange gode grin og, hvor der blev snakket på livet løs.

     

     

Vi samles om maden

Temadagen blev afsluttet på bedste vis, nemlig med fælles madlavning over bål. Danish Outdoor stod for forberedelserne, den lækre menu og det skarpe overblik. Selve madlavningen af de forskellige retter stod medarbejderne, der var inddelt i forskellige hold, for. Den røgede duft og den friske luft dannede de perfekte omgivelser for at være sammen på en anden måde, hvor der var tid til fordybelse og hyggeligt samvær mens maden blev tilberedt over åben ild. Den lækre kulinariske oplevelse blev en optimal afslutning på en skøn dag, hvor sammenholdet på tværs blev stærkere, vi havde en masse sjov og hvor der blev kræset for smagssanserne.