Billede lånt af Fredericia AVISEN

DLG- Danmarks største grovvareselskab omorganiserer sig og flytter deres hovedsæde fra Axelborg i København til en mere central placering i Fredericia tæt på motorvej E45. DLG er i dag blandt Europas største landbrugsselskaber og er repræsenteret i 18 lande.

Deres nye domicil bygges til 300 medarbejdere og er smukt indplaceret i de flotte omgivelser. Huset på 7.500 m2 ligger på en naturskøn grund med udsigt til Lillebælt. Allerede fra Den nye Lillebæltsbro vil trafikanter mod Fredericia kunne se det karakteristiske byggeri, der deler sig i tre fløje.

Bygningen har en enkel og genkendelig signatur med dens høje gavle og det store åbne glasparti, der signalerer en moderne og transparent virksomhed. Det grønne sedumtag og de solide mursten har en imødekommende fremtoning, der signalerer en virksomhed i balance med naturen. Facaderne har et enkelt, moderne udtryk med lyse materialer og rolige horisontale linjer. Indendørs skaber et atrium sammenhæng mellem alle etager og de bløde og svungne former giver et meget moderne tvist.

Byggeriet er naturligt integreret i det omkringliggende landskab med marker, skov, smukke træer og svungne stier og veje. Bygningen følger terrænfaldet og er placeret højt på grunden for bedst muligt udsyn.

 

I den nye administrationsbygning står Jysk CTS A/S bl.a. for installering af 5 ventilationsanlæg, 100 zoner med varme- og CO2 styring samt opsamling af energiregistreringer, som giver et godt overblik og sikrer et godt indeklima samt en optimal drift af bygningen.