Billedet er lånt af www.friis-moltke.dk.

Projekt: Din Forsyning

Din Forsyning har opført, et nyt domicil i Kjersing ved Esbjerg, med et helt særlig fokus, at være et energirigtigt byggeri. Det mål har Jysk CTS A/S været med til at indfri, ved at levere et energioptimerende CTS-anlæg. Læs mere om den spændende case herunder.

Det nye domicil er opført i forbindelse med fusionen af to forsyningsvirksomheder i Varde og Esbjerg, hvilket også har dannet grundlag for arkitekturen i den nye administrationsbygning. Byggeriet består af to dele, i henholdsvis én og to etager, som netop symboliserer denne forening. Derfor har det også været vigtigt, at det nye domicil skulle virke imødekommende for både kunder og medarbejdere.

Byggeriets mest iøjefaldende element er det græsbeklædte tag, hvor der er mulighed for udendørsaktiviteter, og udkigsplatform over den Vestjyske hede. Under det grønne græs er bygningen, som rummer 3.000 m2 kontor, 1.500 m2 lagerplads og 500 m2 værksted til de i alt 150 medarbejdere, der nu får sin daglige gang i Esbjerg.

Der har i forbindelse med opførelsen af domicilet været høje krav om at være et miljø- og energirigtigt byggeri, ud fra et ønske om at være bæredygtig. Målet om en høj DGNB certificering har skærpet krav til blandt andet bæredygtige materialer, energi, samt lys- og lydforhold.

Jysk CTS A/S har i den forbindelse leveret CTS til det nye domicil. CTS anlægget der er implementeret hos Din Forsyning, fokuserer i dette tilfælde hovedsageligt på ventilation, varme regulering og køleanlæg. Anlægget er specielt tilpasset netop deres ønsker og behov. I tråd med deres grønne virksomhedsprofil, sikrer anlægget derfor automatisk at bruge så lidt energi som muligt, samtidig med at levere en høj komfort til medarbejderne. Derudover har vi hos Jysk CTS udviklet unikke software-løsninger, som gør det nemt og overskueligt at forstå og betjene de anlæg vi leverer, samtidig med at de har markedet absolut bedste performance.

Altså hjælper Jysk CTS A/S Din Forsyning med at være en grøn virksomhed.