I forbindelse med vores nye serie kaldet ”Medarbejder indblik” kan du få et større indblik i vores dagligdag både fra vores respektive afdelinger rundt omkring i landet, samt fra vores teknikere ude i felten.

Vi starter ud med at høre om Torben fra vores Kolding afdeling, som for nyligt har arbejdet med at ombygge og opgradere Siemens automatik fra 1997 ude hos en af vores kunder. Der er sket en rivende teknologisk udvikling de seneste 20 år, og i industrien for bygningsautomatik er dette heller ingen undtagelse. Som Torben udtaler, er der kommet nye og bedre styrings- og reguleringsformer sidenhen, som betyder at der er gode besparelser i vente, både økonomisk og energimæssigt, hvis man vælger at opgradere sit CTS anlæg.

I opgraderingen af det gamle anlæg har Torben kunnet genbruge store dele af de allerede eksisterende komponenter i anlægget, hvilket betyder at der kun er enkelte dele han måtte udskifte helt. Genbrugen af de gamle, men stadig velfungerende komponenter, har været med til at holde prisen nede af opgraderingen.

Så nu har Torben opgraderet den gamle Siemens automatik til at et nyt og moderne CTS anlæg. Anlægget kan nu opkobles til både pc, tablet og mobil, samtidig med at den nu også kan køre på flere styresystemer, herunder iPhone, Android og Windows.

Billederne herunder viser Torbens proces med arbejdet i tavlen for det nye CTS anlæg.

Før:

1
Under:

3

Efter:

6

Tak til Torben for at dele opgaven og processen med os!