Jysk CTS er pr. 1. oktober 2022 kommet på nye hænder og er således nu et datterselskab i den landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg koncern.

For ejerkredsen i Jysk CTS ser man frem til nye udviklingsmuligheder, som en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen:

– Vi har bragt Jysk CTS i en position, vi er meget stolte af, og vi er nu der, hvor vi ønsker at gå skridtet videre. Ved at blive en del af Wicotec Kirkebjerg-koncernen, skaber vi et solidt fundament for at udvikle og vækste forretningen fremadrettet og dermed blive en endnu mere betydelig spiller på CTS-markedet, siger adm. direktør i Jysk CTS Ken Hansen.

Som led i Wicotec Kirkebjergs strategi sikrer købet af Jysk CTS en endnu stærkere positionering på markedet for grøn omstilling og energioptimering.

– Bygninger og industrianlæg bliver stadigt mere installationstunge, og i takt hermed vokser behovet for at styre og regulere den energi, komfort og sikkerhed, der er i bygningerne og i industrien. Med købet bliver bygningsautomatik en integreret del af vores kerneforretning og tilbud til markedet. Fremover kan vi nu drifte bygninger og i endnu større omfang rådgive vores kunder om grøn omstilling og energioptimering på et fuldt databaseret grundlag, siger adm. direktør i Wicotec Kirkebjerg Brian Ludvigsen.

Jysk CTS A/S fortsætter uændret under samme navn og CVR-nummer som et selvstændigt datterselskab i Wicotec Kirkebjerg-koncernen fra samme lokationer som hidtil, og den nuværende ejerkreds fortsætter i uændrede roller.

 

Kontakt

Ken Hansen, adm. direktør i Jysk CTS A/S, telefon 3066 6901.
Brian Ludvigsen, adm. direktør i Wicotec Kirkebjerg A/S, telefon 2560 7300.