Den Danske Filmskole blev grundlagt i 1966. Den har siden 1998 ligget på Holmen i København – side om side med andre kunstneriske uddannelser. Skolerne har til huse i bygninger, som er en kombination af de oprindelige gule bygninger opført i 1864 samt nybyggeri.

På kunstskolerne uddannes fremtidens professionelle kunstnere: filmskabere, musikere, komponister, arkitekter, designere og scenekunstnere. Skolerne er ikke bare læreanstalter. De bidrager gennem uddannelse, kunstnerisk udviklingsvirksomhed og som kulturinstitution til et vitalt film- og mediemiljø, og de er med til at berige kulturen i Danmark i bredere forstand.

Den Danske Filmskole er historisk set et omdrejningspunkt for udviklingen af dansk film. Filmskolen er Danmarks eneste statslige videregående uddannelse indenfor film- og tv-produktion. Skolen har ca. 100 elever, og uddanner fx animations-/fiktions-/dokumentarinstruktører, tonemestre, filmfotografer og -klippere samt manuskriptforfattere og producere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakob arbejder her på ombygning i en af CTS tavlerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jysk CTS har hos Den Danske Filmskole foretaget renovering og konvertering af deres gamle Danfoss Danduc anlæg. Vi har implementeret nye Jace controllere med Isma moduler, og tilføjet 9 CTS-tavler med tilhørende ventilationsanlæg og varmecentraler.

Jysk CTS startede med renovering af anlægget på Den Danske Scenekunstskole, som ligger ved siden af Den Danske Filmskole. De 2 skolers BMS-anlæg hang sammen på en gammel webløsning, men nu har de fået hver deres nye og moderne platform.

Den nye platform vil kunne hjælpe serviceledere på skolen med at holde styr på varme og indeklima via fx. telefon og Ipad. Det betyder, at de ikke længere skal gå ned til en PC i kælderen hver gang, der er noget, der skal stilles på eller afhjælpes.

 

Pumpebrønde

Da Den Danske Filmskole har pumpbrønds alarmer ind via CTS, var det et af de punkter, vi fokuserede meget på at sikre var helt i top. Pumpebrøndene opsamler kloakvandet, når det regner kraftigt, så man undgår oversvømmelse i bygningernes kældre.

En af de måske største udfordring ved denne renovering / konvertering var nok at få fundet deres pumpebrønde rundt omkring på skolen.

 

Her kravler Carsten og David rundt på alle 4 i sneen – for at komme til pumpebrøndene.